U kunt uw hond brengen voor dag of vakantieopvang. Vanwege onze eigen honden en huidige oppashonden gaat onze voorkeur uit naar kleinere honden en/of oudere honden.  Teefjes hebben ook de voorkeur.

Pups zijn van harte welkom maar de ervaring heeft geleerd dat het bij de grote rassen na een maand of 8 niet meer klikt met de andere honden die hier op het moment zijn. 

De kosten zijn 15 euro per dag/evt nacht. Deze prijs geldt ook in de weekenden.

De prijs voor opvang op feestdagen (geldt ook voor het Winterswijks Volksfeest) is 20 euro per dag/evt nacht.

Prijzen zijn exclusief voer, u kunt uw eigen voer meegeven, ook als u uw hond kvv geeft.

De tijden waarop u de hond kunt brengen en halen zijn altijd volgens afspraak tussen 7.00 tot 9.00 en van 17.00 tot 20.30 

Hoe ziet een dag er uit voor uw hond als hij een dagje bij mij is of logeert?  

sMorgens ga ik ongeveer een uur met de honden wandelen, vanuit de tuin lopen we zo het buitengebied in. Een paar keer per week pakken we de auto en gaan we ergens anders wandelen. 

Als er pups of oude hondjes zijn die niet mee kunnen met de lange wandeling dan loop ik daar een klein rondje mee of ze redden zich in onze ruime tuin of speelweide. Overdag kunnen de honden regelmatig in de tuin en de deur naar het terras staat bijna altijd open. Gedurende de dag zorg ik ervoor dat de honden elkaar niet lastig vallen en een rustig plekje hebben om lekker te slapen of op een kluifje te knabbelen. In de zomermaanden is er savonds ook nog een wandeling of laten we de honden zwemmen.

Zelf heb ik 3 honden en omdat honden binnen ons gezin worden opgevangen wil ik altijd even kennis maken met uw hond. Ik vang geen honden op die langdurig blaffen en/of piepen en ik vind het, vooral als de hond langer bij ons verblijft, prettig als uw hond los kan lopen bij het wandelen (als er geen verkeer in de buurt is natuurlijk)  

Meestal kan ik op basis van een korte kennismaking wel inschatten of uw hond bij ons gezin en bij onze honden past. Honden die gebruik maken van kvv zijn ook van harte welkom.

Als u uw hond bij ons komt brengen hoeft u alleen voer mee te nemen. Speeltjes, voerbakken, kleden, manden, entingsboekje ed kunt u beter niet meegeven, deze raken misschien zoek of gaan kapot en het is ook lastig om te onthouden welke spullen bij welke hond horen. Ik heb zelf voldoende speeltjes, manden, kleden, benches en voerbakken. Als uw hond een tuigje heeft dan is het wel handig deze mee te geven.

De Algemene Voorwaarden kunt u HIER lezen.