Hoe ziet een dag er voor uw hond een dagje bij mij is of logeert? 

sMorgens ga ik ongeveer een uur met de honden wandelen, vanuit de tuin lopen we zo het buitengebied in. Een paar keer per week pakken we de auto en gaan we ergens anders wandelen. 

Als er pups of oude hondjes zijn die niet mee kunnen met de lange wandeling dan loop ik daar een klein rondje mee of ze redden zich in onze ruime tuin of speelweide. Overdag kunnen de honden regelmatig in de tuin en de deur naar het terras staat bijna altijd open. Gedurende de dag zorg ik ervoor dat de honden elkaar niet lastig vallen en een rustig plekje hebben om lekker te slapen of op een kluifje te knabbelen. In de zomermaanden is er savonds ook nog een wandeling of laten we de honden zwemmen.

Zelf heb ik 3 honden en omdat honden binnen ons gezin worden opgevangen wil ik altijd even kennis maken met uw hond. Ik vang geen honden op die langdurig blaffen en/of piepen en ik vind het prettig als uw hond los kan lopen bij het wandelen (als er geen verkeer in de buurt is natuurlijk)  

Ik vang voornamelijk teefjes en gecastreerde reuen op en heb maximaal 2-3 logeetjes tegelijk. Doordat ik weinig honden tegelijk opvang kan ik uw hond alle aandacht geven die hij/zij nodig heeft. 

Meestal kan ik op basis van een korte kennismaking wel inschatten of uw hond bij ons gezin en bij onze honden past. Honden die gebruik maken van kvv zijn ook van harte welkom.

De tijden waarop u de hond in overleg kunt brengen en halen zijn; van 7.00 tot 9.30 en van 17.00 tot 20.30.

De prijs voor opvang is 15 euro per dag.

De prijs op de twee Paasdagen, Pinksterdagen, Kerstdagen en op Koningsdag, Oud en Nieuw en Winterswijks Volksfeest(weekend) is 17,50 per dag.

Prijzen zijn exclusief voer, u kunt uw eigen voer meegeven, ook als u uw hond kvv geeft.

Als u uw hond bij ons komt brengen hoeft u alleen voer mee te nemen. Speeltjes, voerbakken, kleden, manden, entingsboekje ed kunt u beter niet meegeven, deze raken misschien zoek of gaan kapot en het is ook lastig om te onthouden welke spullen bij welke hond horen. Ik heb zelf voldoende speeltjes, manden, kleden, benches en voerbakken. Als uw hond een tuigje heeft dan is het wel handig deze mee te geven.

De Algemene Voorwaarden kunt u HIER lezen.